Beoordelingen van Restaurant Shintori 's-Hertogenbosch

Recente recensies van Restaurant Shintori 's-Hertogenbosch

5 sterren na 335 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

In de middag afgehaald, het zag er op het eerste gezicht niet vers uit en het rook erg sterk. Het smaakt ook niet vers. Normaliter halen we af bij Sakana. Jammer maar dit was ook de laatste keer.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op tijd gereed. Prima kwaliteit en erg lekker!

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker zoals altijd. Het is ieder keer weer een feest. Bedankt Shintori!

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer héééérlijk! Het blijft smullen iedere keer weer. Dankjewel Shintori!!!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer héééérlijk !!! Lekker vers. Zoals altijd weer lekker genoten. Het is iedere keer weer een feest. Bedankt voor het lekker verwennen Shintori !!!!

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd heerlijk vers. Een aanrader. En alles volgens afspraak. De extra opmerking wordt gelezen en aan voldaan zover het in de mogelijkheden ligt.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten!

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Kinderen voor de eerste keer meegegeven.. genieten

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ever!!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Gerechten zijn heerlijk. Bij bestelling online én tijdsafspraak moet ik toch nog 20 minuten wachten op mijn bestelling. Dit moet beter.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Ik kom hier al heel wat jaren en dat zegt dan ook al genoeg! Toch wil ik jullie complimenteren met een constante GOEDE kwaliteit aan sushi, ga vooral zo door zou ik zeggen! :-) Groetjes, Danny van den Heuvel & zoontje (die vind het altijd een feestje om naar jullie te gaan) Haha

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Sushi ever

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Alles heerlijk vers en goed van smaak. Netjes op tijd bezorgd met vooraf nog een melding. Hier in de buurt is Shintori beslist het beste sushi restaurant. Top!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Shintori, simply the best

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer voortreffelijke maaltijd, heerlijke sushi en poke bowl. We hebben genoten. Bestellen en afhalen werkt perfect. Hopelijk kunnen we binnenkort weer bij u komen dineren.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en stipt geleverd!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk zoals altijd!!! Bedankt!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk zoals altijd! Bedankt Shintori.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, op tijd. Top!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten is altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Voor ons is Shintori beste uit Den Bosch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gewoon ,kwaliteit te vergelijken met bezoek aan restaurant , goede en snelle service , gaan we in de toekomst zeker nog eens bestellen 👍

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

DE ALLERBESTE

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!, verse sushi, heerlijke smaak combinaties. En dit netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was keurig verzorgd en de kwaliteit was uitstekend

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd overheerlijk! Wordt altijd super blij van eten van Shintori!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Bestelservice was op tijd

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste shushi restaurant in Brabant, vriendelijke eigenaars, vriendelijk personeel en de aller beste shushi die er is

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd in een woord super!!!!!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle vriendelijke service. Overheerlijke sushi. We hebben opnieuw een feestelijke avond gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij shintori

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi bevalt prima ziet erg keurig uit en is erg lekker. Even een note er mag wel een paar eetstokjes extra geleverd worden . Mvg TKlooss

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd tevreden , maar dit keer smaakte het niet zo als anders en ben ik er helaas ook ziek van geworden.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, en snel geleverd. Altijd op tijd! Maatwerk is ook mogelijk. Super service! Echt een aanrader!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er goed en verzorgd uit, het werd precies op tijd geleverd en het was heerlijk!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Simply the Best!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten was weer geweldig. Telefonisch besteld en stond klaar op de tijd die was afgesproken.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk!!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; top!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties (noodles, rijst, gebakken champignons, krokante kip) waren ruim twee keer in groot als wanneer je in het restaurant gaat eten. Sushi is hetzelfde. We hadden dus te veel eten. We wonen wat verder weg van het centrum maar het eten dat warm hoorde te zijn, was ook echt heet. Complimenten. Kwaliteit is gelijkwaardig aan het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. Beste sushi in Brabant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie service, vriendeijk als altijd. Eten was lekker, vers!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi die er bestaat😍

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al zo vaak hier besteld. Het is altijd lekker!!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen verbetering mogelijk, beste sushi ooit!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op de juiste tijd klaar. Alles erg lekker en vers bereid. Kijk er naar uit om weer in het restaurant te eten. Geweldig .!!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer fantastisch 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk. Wij kijken ernaar uit om weer gewoon in het restaurant zelf te komen eten.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super goeden altijd op tijd

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Snelle bezorging.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er precies op de gevraagde tijd en alles was heerlijk! Top restaurant!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, en lekker.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed, zoals eigenlijk altijd. Vertrouwde en constante kwaliteit. De beste sushi van Den Bosch!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker en goed en de bezorging top 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Mooie schalen goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede sushi en klantvriendelijk! We hebben er weer van genoten!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerder klaar als verwacht, erg lekker eten de moeite waard

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was super zeer tevreden voor herhaling vatbaar

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super en het eten was op de afgesproken tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verjaarsdiner, dit jaar thuis, maar ook heel feestelijk.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker xxx❤️❤️❤️

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goede kwaliteit en zelfs thuis bezorgd. Ik kom snel weer terug

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en zeer goede kwaliteit. Ook nog een mooi gebaar een fles wijn als cadeau bij de bestelling.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, nog warm/heet en ook nog op exacte tijd! Geweldig! Mvg fam Bos uit Empel

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow, wat is het toch altijd een feestje om Shintori te eten. Niet in het restaurant, maar gewoon thuisbezorgd! Heerlijk vers en het allerbelangrijkste de warme gerechten zijn ook echt warm!!! Van mij een dikke 10!!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voldoet perfect aan alle verwachtingen!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond super lekker gegeten,na perfecte bezorging en op tijd De bestelling was voortreffelijk 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prijs kwaliteit is super!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk geholpen en lekker gegeten.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker zoals altijd!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

O wat missen we jullie toch, vandaag sushi afgehaald en het was weer smullen, het was super lekker. Tot de volgende keer.thanks

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb al diverse keren bij jullie besteld, maar dit keer was de kwaliteit erg matig. De grote rol viel helemaal uit elkaar. De tonijn was verre van vers. Zelfs wat bruine stukjes er aan. De spider rol was in enorme grote stukken gehakt, waardoor de smaakbeleving eigenlijk helemaal weg was. Kortom: erg matig! Heb wel eens beter gezien bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Net zo lekker als in het restaurant, met nog n beetje warme rijst, helemaal top! Onze nummer 1!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk gegeten en weer snel geleverd

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sterren ⭐️ ⭐️ zijn shintori zeker waard ! Het ie weer super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk uit eten geweest thuis met de lekker gerechten en goede bezorging. Bedankt!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en zoals altijd de beste sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, kwaliteitsgerechten en heerlijk genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals gewend in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al contact gehad en het is netjes opgelost. Hopelijk volgende keer weer zoals altijd!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi goede kwaliteit en heerlijk gegeten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker netjes in gepakt

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd echt super beste restaurant

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt, er kan geen ander sushirestaurant tippen aan Shintori. En ik heb er al best een aantal uitgeprobeerd. Ook vandaag was het weer super lekker! Complimenten!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke communicatie tussen Shintori en klant.( via de mail ) Het eten was vers en heerlijk klaargemaakt. Eerste keer dat ik het eten via online heb besteld. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

top kwaliteit voor een lage prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de door Shintori klaargemaakt sushi. Bezorging was op tijd en alles was aanwezig. Heerlijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel. Door overvloed bestellingen wat langer gewacht om het mee te krijgen. Desondanks was alles vers, lekker. Bedankt voor de 2 japanse biertjes. Ps. 1 was over de datum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, op tijd en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima de luxe. Bijzonder fraaie, complete en gebruikersvriendelijke website. Alles precies op tijd en overheerlijk. Chapeua!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 👍👍👍alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 👌🏻

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Oeteldonk

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi, netjes verpakt en alle benodigdheden bijgevoegd. Staat altijd prima op tijd klaar. Een zeer tevreden klant!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even heerlijk! Echt een aanrader 😃

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken geniet ik altijd volop van jullie gerechten maar tot mijn grote verbazing was de laatste bestelling niet zo vers als alle andere keren en zat er andere gerechten tussen dan dat ik besteld had? De rijst had waarschijnlijk te lang gestaan? Ook kreeg ik sushi met tonijn ipv met zalm. jammer! Hoop de volgende keer beter!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag hebben wij besteld, het was heerlijk! De bezorgster kwam op de fiets de bestelling brengen en de gerechten waren nog warm! Top!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, eten en bezorging waren uitstekend. Heel vriendelijke bezorgster

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en altijd vers

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, het was voldoende, zag er ook heel feestelijk uit en werd keurig op tijd bezorgd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en smakelijk. Goede kwaliteit en zeer snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi in Den Bosch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en hele snelle en vriendelijke service

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top. Alles was goed, eten goed op tijd klaar, eten was lekker.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd en een mooie sleutel hanger bij gekregen!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en echt vers. Vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en exacte op tijd afgeleverd. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zelfs bij afhaal zijn de warme gerechten goed op temperatuur en krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte verzorging met uitstekende Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk geweldig

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd en heerlijk gegeten

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

10 Alle bestelde sushi’s waren vers gemaakt en erg lekker.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld zo! Makkelijk met de app.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, we kunnen niet wachten tot we weer een keer kunnen komen eten.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg goed.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel bezorgd!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom ontzettend lekker

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en binnen een half uur stond het al voor me! Heerlijke sushi, goed bereid en genoeg keuze.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en mooi optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten! Snel geleverd. Netjes ingepakt. Het smaakte heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi waa erg lekker en snel bezorgd. Helaas waren de inktvis ringen niet zo krokant meer. Verder was alles lekker.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super! Alles vers, snel klaar en goed verpakt. Klasse!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer superlekker zoals altijd, bedankt Shintori!!! Ik heb er weer héérlijk van genoten!!!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel snel en zoals gewoonlijk erg lekker!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

I placed the order online and everything was perfect. I picked up by myself the order. Everyone was nice and ready to help. Thank you!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd super goed

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Super snel bezorgd door een vriendelijke dame, het eten was vers en van goede kwaliteit (zoals we gewend zijn van Shintori).

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snelle levering en de sushi was wederom overheerlijk.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi!!!’n

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, de beste sushi van Den Bosch!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit! altijd! normaal kom ik altijd eten in het restaurant, jammer genoeg moet dat nu thuis! net zo lekker!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, echt niets op aan te merken.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Wij zullen zeker vaker bestellen. Ook erg fijn dat ze naast de " standaard" rolls ook andere combi's hebben die echt goed zijn. En wat een vriendelijke bezorging:-)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top sushi hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veeeeeeeeel te duur. €72 voor 1 doos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top Heerlijk geeten en op tijdbezorgd

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, precies op tijd geleverd!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten opgehaald, prima op tijd. Smaak als van ouds 👍🏻

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

we hebben de kerstbox besteld voor 1e kerstdag en het was heerlijk!!! Jammer dat we niet in het restaurant konden eten ivm Corona maar dit was zeker een goed alternatief.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi, de allerbeste!! Heerlijke aanrader.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dezelfde kwaliteit als we altijd gewend zijn. Precies op tijd geleverd. Chapeau Shintori!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hopelijk binnenkort weer gewoon lekker in het restaurant. Thuis bezorgen en bereiding was erg goed. Tot de volgende keer👍

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb er weer volledig van genoten en héélijk van gesmuld. Het was superlekker als altijd. Tuurlijk geniet ik meer in het restaurant zelf maar het is helaas even niet anders. Bedankt voor de service!!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de beste sushi..!! Verjaardagen vieren we altijd bij Shintori, helaas voor hun waren ze dicht.. Dan maar afhalen ;-) De boxen waren Super! Alles was mega vers zoals altijd.. En een compliment voor de “nieuwe” geperste geflambeerde zalm.. Echt een aanrader.. Lieve Shintori hou je sterk in deze tijd en hopenlijk tot snel Groetjes Angelique & Lion

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste thuisbezorg sushi in Den Bosch

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk en behulpzaam,

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en bijgerecht goed warm. Communicatie netjes en foutje werd correct opgelost, top!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gesnoept van al die kleine hapjes

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker zoals altijd

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed .

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Netjes bezorgd!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net voor sluitingstijd besteld, het was heerlijk en zelfs een rol sushi extra gekregen! Wat een top service! Bestel hier zeker vaker.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, mooi verzorgd, precies op tijd bezorgd

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een ontzettend goede sushi hebben jullie, lekker van smaak echt goede kwaliteit. En dat niet alleen, de porties van met name de salade de gebakken zalm de boontjes en de noodles waren onverwacht veel, alles is eigenlijk voor 2 personen terwijl we dit niet verwacht hadden. Vanmiddag eten we de overgebleven koude sushi op. Voor de volgende keer zouden wij 1 box van 12 makis minder bestellen want het was meer dan voldoende. Complimenten!!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk vers en de warme gerechten ook nog echt warm. Helaas was onze bestemming niet geheel compleet.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld en opgehaald. Het warme is niet zo warm als je het daar eet, maar nog steeds heerlijk. Wij hebben weer goed gegeten en zeker komen we terug.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de sushi met kip en garnaal nog warm dus lekker vers . Ik heb ervan genoten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker het was alleen jammer dat er maar voor 3 personen eetstokjes waren mee geleverd .

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super goed zoals gewoonlijk

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik word speciaal gebeld om te checken of mijn bestelling wel klopt. Super klantvriendelijk en meedenkend Chapeau.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker weer, zelfs de dag erna was alles nog super vers echt top sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van Den Bosch, we love it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super attent en heerlijke gerechten, bezorgd door de eigenaar zelf en als verrassing een fles wijn voor mijn verjaardag 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was net of we in het restaurant zaten, we hebben heerlijk gegeten.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker alleen jammer dat er klanten komen en dan nog te plaatse moeten bestellen en dan 15 min eerder weg zijn Als iemand die netjes op tijd is en vooraf besteld heeft

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super Lekker echt de beste sushi

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed op tijd bezorgd!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk :)

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, netjes verpakt en nog heerlijk warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en hele snelle bezorging! We hadden veel sushi besteld om mijn verjaardag te vieren dus ging er van uit dat het iets langer zou duren met zo’n grote bestelling maar ze waren er precies op het aangegeven tijdstip. De sushi was heel vers, Super tevreden!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten super service

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Vanuit Oisterwijk sushi halen .... eten liever daar voor de gezelligheid. Het eten is altijd ff goed. Thx

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Hele goede service!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst een ontzettend snelle bezorging. 👍 Wij hebben genoten van de Shintori box A en sashimi. Alles was heel vers en van de beste kwaliteit. Het was echt heerlijk! Zeker de beste van Den Bosch.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker! snelle levering!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

So, wat een verrassing. We kwamen al vaak in het restaurant eten en nu voor het eerst laten bezorgen. Het was in 1 woord geweldig!! Dezelfde smaken als in het restaurant, wat warm moest zijn, was ook echt warm!! Zo blij dat jullie nu ook in mijn postcodegebied bezorgen en met deze kwaliteit!! Tot snel weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten en de service van Shintori zijn erg lekker en goed. Ik vind de prijs wel een beetje hoog. Wij hadden een bakje nasi, spicy soja beef, een bakje sushi en een bakje sashimi en dat kost dan meer dan 40,-

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en warm eten. En de bezorging is ook netjes optijd

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We konden niet naar Shintori dus kwam Shintori naar ons. Bezorger was er snel ook! Top!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! En op tijd afgeleverd!!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en netjes verzorgd en op tijd geleverd

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, weer lekker zoals altijd. Het enige wat ik nog mis is jullie geweldige eend!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker net zoals altijd

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd! Vooral de ebi tempura maki 😋

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen de salade was erg koud .

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, het was weer genieten!!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en ook de bezorging was volgens planning. Dus uitermate tevreden

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet hetzelfde als in jullie restaurant eten MAAR het komt zeker in de buurt. De bezorging en de lekkere sushi's en gerechten worden zeer gewaardeerd!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding is top bij Shintori. Sushi en andere gerechtjes zijn smaakvol. Wij vinden dit met stipt de beste all you can eat Japanner die er is!! Personeel is vriendelijk en bezorging is ook vlot!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Uistekende kwaliteit!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet vers, rijst was heel erg hard en zalm was wat uitgedroogd. Komkommer was onderste boven vervoerd waardoor het bakje lekte en de hele papieren tas aan de onderkant nat/plakkerig was. Bestelling was er wel erg snel en bezorger belde netjes toen mijn bel het niet leek te doen.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en alles zag er netjes uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we nu niet naar jullie kunnen dus super dat jullie naar ons komen! Het eten was precies op tijd en heerlijk!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker Vers Mooi Smakelijk

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk. Tot snel Perfect op tijd en gewoon super lekker

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!! Zoals altijd! Bedankt shintori! 👌🏼

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker . Super.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker 👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten en alles was echt vers van de pers! Absoluut waar voor je geld

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online te bestellen, lekkere producten, vlotte snelle levering

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes ingepakt en was weer erg lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging & Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Wij waren te vroeg bij het afhalen (25 min) en het stond al klaar. Dat klinkt prima, maar semi-warme gerechten (bv ebi tempura sushi en geflambeerde nigiri) waren daardoor wel koud, dat vind ik wel jammer. Verder perfecte gebruikelijke kwaliteit!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Natuurlijk waren we het liefst naar het restaurant gegaan, maar deze afhaalservice is een prima alternatief. Het waren royale porties, keurig verpakt. De kwaliteit ligt ver boven de gemiddelde 'afhaalsushi'.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top alles eten en bezorging!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer top, heerlijk gegeten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top weer!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top 👍

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ons bestelde eten werd keurig op tijd door een vriendelijke medewerker gebracht. Nu het uit eten gaan even niet kan is dit een mooi alternatief. Smaakte even goed als in het restaurant zelf.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Blijven mijn favoriete restaurant! Eindelijk weer dat jullie bezorgen. Heel blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te triest voor woorden dat ik moet betalen om te kunnen betalen. Voor mij reden om niwt meer bij jullie te bestellen.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

vers, snel en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd met ophalen. Heerlijk zoals altijd !!!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom uitstekend! aanrader voor iedereen zowel afhalen als bezorgen is uitstekend geregeld en verzorgd.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel eenvoudig via internet besteld. Tijd opgegeven. Werd zelfs gebeld want was later of ik de bestelling had geplaatst. Goede service dit🙂 Bestelling opgehaald en het smaakte heel goed

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer super lekker en op tijd klaar om af te halen!!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Poké Bowl met tonijn en sushi was weer heerlijk! En de service weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste sushi van Den Bosch. Dat ze nu ook bezorgen is helemaal top!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd top!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk hmmmm

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en in dat het werd bezorgd, daar gaan we vaker gebruik van maken

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vers eten

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is volgens mijn de 4 de x dat we hebben besteld echt super lekker is het. En de bezorging is ook top. Ben benieuwd wat voor korting we de volgende x krijgen want we zullen nog wel vaker bestellen haha. Groetjes Leonie

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom erg goed, top service bij zowel afhalen als bezorgen iedere keer opnieuw. Sushi is van hoge kwaliteit en uitmuntend verzorgd. Enorme aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel gemaakt en het smaakte heerlijk.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling was er iets mis gegaan, maar heel snel en goed opgelost en we hebben heerlijk kunnen eten!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk! En de service fantastisch! Ik zal vertellen waarom: ik was vergeten tijdens het bestellen een dieetwens aan te geven, wat ik bij eerdere bestellingen wel deed. En zo bijzonder, ik werd gebeld of ik dat niet toch wilde, want dat bestelden wij altijd. Heel attent. Dank! Wij blijven trouwe klant!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas voelden mijn man in ik ons s’nachts misselijk . Met nijging tot overgeven, De tonijn vond ik persoonlijk anders smaken dan we van jullie gewend zijn De tonijn zag er ook dof en melig uit .wij zijn enthousiast fan van sashimi maar deze keer was het geen succes en het zal even duren voor we weer aan de sashimi gaan. Jammer !!’

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor mij de eerste keer dat ik besteld had. Het was heerlijk fantastisch!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke sushi. Deze keer afgehaald ipv in het restaurant. Een aanrader. Zeker de moeite waard.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is uitstekend. We hadden echter ook warme gerechten en die worden niet zodanig ingepakt dat ze bij thuiskomst ook nog warm zijn. Enige minpuntje.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals altijd

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende schotel voor een goede prijs. We hebben er met veel plezier van gegeten. Zeer aan te bevelen!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk, zoals altijd! Mooi op tijd klaar en super vers!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi! De yakitori was veel te pittig, veel pittiger dan voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudige website, makkelijk te bestellen. De bestelling stond op de aangegeven tijd klaar. Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk. We kijken er naar uit om weer in jullie restaurant (ons favoriete plekje) te kunnen komen eten.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zondag verschillende gerechten afgehaald, smaakt naar meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd, het was heerlijk en goed verzorgd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

eten op het juiste tijdstip kunnen afhalen en eerlijk gegeten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, het was heerlijk, zoals wij van jullie gewend zijn!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekker, snel klaar

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker , vers en de kwaliteit die we gewend zijn.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt weer heerlijke en verse sushi en sashimi op.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super blij dat we eindelijk weer gebruik kunnen maken van jullie diensten! Ander geprobeerd maar steeds tegenvallen! Shintori simply the best!